Den årlige Syng med oss-sammenkomsten på Innsida ble sist helg toppet med en feiende gjennomgang av skolekorpsets oppsetning “Party Party”.

Dette kombinerte musikk/sang/drama-stykket blir Strand skolekorps sitt bidrag i underholdnings-konkurransen Rennebuspæll i Rennebu senere i måneden. Her møtes korps fra by og land for å sette hverandre i stevne. Strand har deltatt i mange år, og også hevdet seg godt i konkurransen.

Arrangøren Rennebu skolekorps bestemmer tema, og i år er det altså Party party. Strand skolekorps har komponert et drøyt kvarters program med poplåter i korpsmusikk-drakt og dialog/sang omkring det å være annerledes og utenfor, men der festen blir best når alle får være med.

Syng med oss samlet et 80-90 tall mennesker i idrettshuset på Sandstad lørdag ettermiddag. Seniorbrassen og skolekorpset spilte, korpsforeldrene serverte kaffe og kaker og allsangen ble anført av forsangerne Kirsten og Anne Grete. En trivelig ettermiddag der der sangheftet inneholdt alt fra “Ku i tunnelen” med Knutsen og Ludvigsen via et utvalg valser til “Levva livet” med Åge.