Under et større messearrangement på Lillestrøm onsdag kveld kunne butikksjef Arnt Breivoll ved Coop Byggmix Hamarvik for andre år på rad løfte armene i været og ta i mot heder som Årets butikk 2013 i Coop Byggmix-kjeden

- Vi er en kjede i fortsatt vekst og med mange flotte resultater. Derfor er det ekstra hyggelig å kunne dele ut heder til Årets butikk. Utviklingen og resultatene Coop Byggmix Hamarvik kan vise til er meget gode, og de skal ha all ære for den jobben de har lagt ned for å skape så flott butikk for våre kunder og medlemmer, sier kjededirektør Josef Gimsøy i Coop Norge i en pressemelding.

Årets butikk 2013 tildeles den butikken med best nøkkeltall for det siste året. Her teller både omsetning, bruttofortjeneste, personalkostnader og klar for kunde-resultater. Kjeden teller i dag 70 butikker, sier Gimsøy.

- Vi er henrykt! Å bli kåret til Årets butikk for andre år på rad er helt fantastisk, sier daglig leder Audun Klev i Coop Hamarvik SA.

-Grunnlaget er en kjempeinnsats fra de ansatte og et godt eksempel på hva godt lagspill kan gi av resultater, sier Klev.