I helga ble lokalavisa kontaktet av Kirsti Merete Arnesen, som har funnet en flaskepost utenfor Melandsjøen. Kirsti Merete har feriebolig på Smågøya, og fant flaskeposten på den ubebodde øya Meøya rett i nærheten

- En kan gå ut dit ved fjære sjø. Jeg pleier å ta en vårtur for å se hva vinterstormene har bragt i land, forteller Kirsti Merete. Og denne gangen fant hun altså en flaskepost.

- Brevet er skrevet av Mia og familien hadde telefon nummer 73517747 da brevet ble skrevet. Dette nummeret er ikke lenger i bruk. Er det noen som vet hvem dette kan være? spør Arnesen. Selv om brevet inni inneholdt noen ledetråder, trengte hun litt hjelp til å finne ut hvem som i sin tid kastet flaska på sjøen.

- Flaskeposten ble kastet i sjøen,fra hytta vår på Smågasjøen da Mia var 4-5 år. Mia er nå 17 år, så denne har overlevd lenge til sjøs. Så artig at denne er funnet. Tror dette er en av veldig mange flaskeposter som ble "postlagt", forteller hun på lokalavisas Facebook-side.

Da tok vi selvsagt kontakt for å få vite litt mer. Aud forteller at hun har vært i kontakt med flaskepost-finneren og at de har avtalt å møtes i påska.

- Da skal vi få flaskeposten. Det er veldig artig at den er funnet etter så mange år, men den har ikke dratt så langt da, sier Aud Lian.