Lokalavisas Øypatruljen besøkte flere titall mennesker rundt om på Hitra og Frøya i sommer. Med utgangspunkt i Kvenvær, reiste vi til Titran, deretter til Melandsjøen, gjennom Dolmsundet, til Fillan, Børøsundet og Knarrlagsundet, før ferden igjen gikk over Frøyfjorden til Hamarvika, Inntian, Mausund og Sistranda... For å nevne noen av strandhoggene vi gjorde.

Vi laget saker både til papiravisa og nettavisa, mens nye historier og glade sommerminner er spart til tv-serien fra Øypatruljen.

I del 2 er vi kommet til Dolmsundet og Melandsjøen, hvor lokalbefolkninga i alle år har stått samlet om dugnader og fellesinnsats. Ikke minst under gjenreisinga av Hopsjøbrygga. Men ikke alt er like hyggelig på brygga, det har Øypatruljen gjenskapt på bakgrunn av fortellinger fra ansatte og andre.

Start episoden ved å klikke på hovedbildet i denne artikkelen.

Fikk du ikke med deg del 1? Start del 1  her. I første del drar Øypatruljen fra Kvenværet over mot Titran, der seerne blant annet får ta en titt på en helt spesiell vindmølle og møte flere som har valgt å bosette seg i det historiske fiskeværet. Her blir det både kjentfolk og nye bekjentskaper for mange.

Mange av netthistoriene og andre videoer fra sommerens Øypatruljen har vi samlet på hitra-froya.no/oypatruljen