Sju personer fordelt på tre kjøretøy var involvert i en møteulykke på fv. 714 ved Mjønes i Snillfjord søndag ettermiddag.

- Nødetatene er på vei til stedet, men alle de involverte er våkne og puster, fortalte politiets operasjonsleder ved 17.20-tida

Politiet forteller at det dreier seg om front mot front.

Operasjonsleder Bernt Tiller sier til adressa.no at tre personer skal være fraktet til sykehus med ambulansehelikopter, og fire personer med ambulansebil.

Det dannet seg lange køer i området.

Oppdatert kl. 18:45:

- En bil har kommet fra Hitra og kommet over i motgående kjørefelt, opplyser politiets operasjonsleder.

Bilberger er rekvirert og ulykkesområdet er i ferd med å bli ryddet. Klokka 19:30 meldte Vegtrafikksentralen at veien igjen var åpen for fri ferdsel.

Politiets innsatsleder på stedet, Jonas Evjen, opplyser til adressa.no at det ikke skal dreie seg om livstruende skader.

Oppdatert kl 20:00:

En bil på vei mot Trondheim kom ifølge politiet over i motsatt kjørefelt og frontkolliderte med en møtende bil ved Mjønes på F.V 714. Det var tre biler involvert i ulykken og syv personer.

- Det er sagt at personene i ulykken er bevisst og puster, og det ser ut som det bare er lettere skader, forteller politiets operasjonsleder til Hitra-Frøya.

Blant de skadde skal det være personer både fra øyregionen, og Trondheimsområdet.

Foto: Ronny D. Teigås