Nye frisør-premier til Kine

Øyungdom

Trondheim Hair Open ble i år arrangert på Clarion Hotel & Congres og regnes som Midt-Norges største happening for frisører, med konkurranser, sosiale treff og leverandør-stands. Kine Øyen fra Dolmøya, som vant NM-gull i kategorien brud i mars, har også denne gang fått heder og gode plasseringer. Kine og hennes kollega Veronika fra Lade Dame og herrefrisør, fikk med seg ikke mindre enn fem pokaler fra Trondheim Hair Open.

- To stk 1 plassering, en 2 plassering, og to 3 plassering! For en fantastisk jobb de har lagt ned. Utrolig stolt av dere, skriver frisørsalongen om sine to frisører.

Kine Øyen vant tidligere i år juniorklassen under NM for frisører.

- Jeg var egentlig litt misfornøyd etter konkurransen og felte en tåre. Så overraskelsen var stor da jeg ble utropt til vinner, sa den ferske norgesmesteren til lokalavisa Hitra-Frøya da vi intervjuet henne i mars. Kine gikk da frisørlinja på Charlottenlund videregående skole og gjorde seg klar for svenneprøven i frisørfaget.