Pengepremie til innovasjons-vinnerne

Fra venstre: Marita fra SMN1, Irja, Shery Del, Emilie og Thea i klasse 9-B.  Foto: Fillan skole

Øyungdom

Elever på Hitra og Frøya gjennomfører hvert år en innovasjonscamp, der de blir utfordret på å finne løsninger på utfordringer i det lokale næringslivet.

Det er Ungt Entreprenørskap Trøndelag som står som arrangør i ungdomsskolene. I 9.klasse ved Fillan skole fikk utfordringer innen lokalt reiseliv og avfallshåndtering, og nylig fikk vinnerne overrakt pengepremiene sine.


Mandag tikket det inn 16 millioner på skolens konto

- Dette vil hjelpe oss å holde Guri Kunna i verdenstoppen


Fra venstre: Jenny, Madelen, Iben, Nikolai og Kanokkon Klasse 9-C  Foto: Fillan skole


I juryen satt Randi Lundquist fra Hitra næringsforening, Helene Ottestad fra Kystmuseet, Ola Skjåk-Bræk fra Ansnes Brygger, John Birger Brevik fra Hitra Turistservice, Johanna Athammer fra skolen, Venke Glørstad fra Explore Hitra, Stian Vatn fra Dolmsundet Hotell og Ida Nesset fra Hitra Kommune. Pengepremien ble overrakt av Marita Wingan i Sparebank1 SMN Hitra Frøya.

Premien i år var kr 500,- til hver gruppe fra banken og ribtur med Ansnes Brygger.