Rå suksess med sushi

Stian Hjeldnes (f.v.) med sushiopplæring av de ansatte ved Ansnes brygger: Henrik Skjåk-Bræk, Anders Hermo, Venke Glørstad, Marit Hermo og Øyvind Ramsø (besøkende).  

Sushi-populariteten sprer seg til både by og bygd

Nyheter

Gjennom hele sommeren har Ansnes Brygger arrangert sushi- og rekebuffet. Et tilbud som er så populært at restauranten har sett seg nødt til å ta i bruk alle sine bord under disse matgildene.
- Det har virkelig tatt av og det er definitivt sushi det går mest av, bekrefter Venke Glørstad ved sjømatrestauranten på Hitra.
Hun forteller videre at de har opplevd at køen av sultne gjester strekker seg ut av restauranten.
- Og når vi har forklart at vi må stoppe og selge buffeten fordi vi ikke klarer å produsere raskt nok, får vi til svar "vi venter vi, sjø".  Øyværingene har skjønt at det ikke er skummelt å spise rå fisk - og at det er mulig å spise laksen på andre måter enn kokt med rømme og poteter til, smiler Glørstad.