- Sosiale medier viser ikke det reelle livet. Jeg og bildene mine er et kroneksempel på det

Rutt Janne har opplevd flere psykiske nedturer de senere årene. Senaborten var dråpen som fikk begeret til å flyte over.

- Sosiale medier viser ikke det reelle livet. Jeg og bildene mine er et kroneksempel på det, sier Rutt Janne Sveinsdotter Lystad. Denne meldingen ble sendt ut via Snapchat til venner og familie på julaften. Det viser ikke at Jørgen og Rutt Janne noen dager før har fått den tunge beskjeden om at babyen i magen ikke kommer til å overleve og at de har det fryktelig tøft.  Foto: Privat

Jeg er forundret over at vi hører så sjelden om det. Jeg tror det er sunt å være åpen og fortelle

Nyheter

Klumpen i halsen vokser. Det gjør vondt å puste. Ryggen og skuldrene presses ned av en usynlig kraft og det kjennes ut som man får gjentatte slag i magen.
Slik beskriver Rutt Janne Sveinsdotter Lystad (35) angsten.
- Det er fryktelig slitsomt å ha det slik flere timer i strekk, mens du prøver å skjule hvordan du egentlig har det.