Se lesernes Insta-bilder fra stormen

Det har vært kraftig vind de siste dagene i Øyregionen. Mange av dere har tatt turen ut for å kjenne på naturkreftene.
Nyheter

Tusen takk for at dere tagger bildene deres på instagram med #hitrafroya slik at vi kan dele disse med leserne våre. Fortsett gjerne med det eller send oss bilder på e-post post@hitra-froya.no , så kan vi oppdatere bildegalleriet med nye stormbilder.

Samtidig viderebringer vi advarselen om å utvise forsiktighet i uværet.

- Å stå for nær bølgene er forbundet med livsfare, sier meteorolog Geir Ottar Fagrerlid ved Meteorologisk institutt til adressa.no.

- Enorme enkeltbølger dukker plutselig opp uten forvarsel og kan skylle langt inn over land. Det finnes flere eksempler på at folk som tror de har stått på trygg avstand er blitt tatt av kjempebølger, sier Fagrerlid.