Unge folk overtar hele listetoppen

  Foto: Privat

Politikk

En 25-åring og en 18-åring får de to øverste plassene på lista Hitra Sosialistisk Venstreparti stiller til kommunevalget i høst. Og på tredjeplass står en 31-åring. Dermed blir det en ung tropp SV sender på banen i kampen om stemmene i høst.

Listetopp til kommunevalget blir 25 år gamle Erlend Broholm, forøvrig sønn av en virkelig veteran innen Hitrapolitikken: Eldbjørg Broholm i Ap.

De fem øverste på valglista til Hitra SV er:

1. plass: Erlend Broholm, 25 år

2. plass: Marit Fjeldvær, 18 år

3. plass: Ole Eide, 31 år

4. plass: Bjørg Brasøy, 72 år

5. Frode Hermansen, 50 år.

Det var fredag kveld partiet holdt både årsmøte og nominasjonsmøte. Avtroppende styreleder i lokallaget, Olav Athammer, forteller om godt oppmøte og god stemning på møtene.

- Nominasjonsmøtet ble avholdt etter årsmøtet. Nominasjonskomiteen hadde jobbet godt, og det har vært meget lett å få på plass listekandidater. Lista består av en fin blanding av kjønn og alder, syns Athammer.

Bjørg Brasøy 

 

På årsmøtet ble det avholdt valg på nytt styre; Olav Athammer gikk av som leder, Geir Tore Mosand ble valgt som ny leder. Geir Tore Mosand fikk med seg May Lene Arnø, Erlend Broholm, Gunn Irene Edvardsen, Bjørg Brasøy og Olav Athammer i det nye styret.