4.divisjon, fotball herrer,  Hitra idrettspark

Hitra - Meldal: 4-2 (2-2)

Torsdag kveld gjestet Meldal til Hitra idrettspark. Begge lagene har startet sesongen med to seire og ett tap og var dermed jevnbyrdige i tabellsammenheng før denne kampen.

I kveldens kamp var Hitra det sterkeste laget. Hjemmelaget åpnet med to scoringer av henholdsvis Sindre Kvakland og Jan Kelnar. Men også meldalingene var frampå to ganger og ved pause sto det dermed 2-2.

Men i andre omgang var det kun hitterværingene som klarte å få ballen i mål. Kvakland var frampå en gang til, mens Arnt Inge Strøm sørget for 4-2, som også ble sluttresultatet.

Hitra FK hilser på Meldal IL før kampstart 19.30.

Flere detaljer og bilder finner du i teksten fra live-oppdateringa. se hovedbildet i artikkelen. (App-brukere, gå vil vanlig nettleser.)

Hitra klatrer på tabellen etter denne seieren og er nå på andreplass i avdelinga, riktignok med en kamp mer spilt enn de andre lagene øverst på tabellen. Strindheim leder avdelinga.