Fotball herrer 5. divisjon

Frøya - Flatås: 1-3

Fredag kveld kom trondheimslaget Flatåsen på besøk til Frøya storhall.

Kampen startet friskt, men det var lett å se at Frøya jobbet i oppover bakke fra starten. Flatåsen presset høyt og fikk uttellig etter seks minutter. Men Frøya jobbet seg tilbake og etter omlag ti spilte minutter var stillingen 1-1 i storhallen på Sistranda.

Dette løftet Frøya en periode hvor det var mye bølging frem og tilbake, men til slutt så var det Flatåsen som var overlegne og stillingen var 2-1 til pause.

Andre omgang viste gjestene at de var best og hadde kontroll i store deler av omgangen. De presset igjen høyt, noe som ga dem uttelling igjen rundt åtti spilte minutter. Frøya gikk av banen med 1-3 på tavla.

-Det var et godt lag som møtte oss i dag, forteller trener Martin Berge.

- Vi jobba bra, men skapte for lite, mener Berge og legger til at det var tre personlige feil ute på matta som ga bortelaget mulighet til å sette de sjansene de fikk.

- Det var et godt lag, det vises at de trener mye sammen og er samkjørte.

Berge meddeler videre: - Vi er litt for mye i oppstartsfasen, vi må bare trene mere i lag og spille flere kamper, så vil dette bli bedre.