Full kontroll gjennom hele kampen.

Damelaget til Hitra FK spilte søndag ettermiddag mot Kattem 2/ Flatås 2 i Hitra idrettspark. Det var et tydelig mållystent hitralag på banen, som la press på motstanderlaget fra første spilleminutt.

- Vi har kontroll helt fra begynnelsen av og holder presset igjennom hele kampen, kommenterer trener Dan Rahimian.

Første scoring kom etter 19 minutter, og det var Anne-Lise Kvakland som satte ballen pent i nettet. Omtrent hele første omgang ble spilt på Kattem sin banehalvdel så det ble lite å gjøre for Hitras keeper. Hjemmelaget hadde flere gode målsjanser, men det andre målet kom ikke før etter 39 minutter da Thea Arntzen var bak keeperen og kunne trille ballen elegant i mål. Stillingen var 2-0 i favør Hitra til pause.

- Vi kunne egentlig lukket kampen i første omgang med alle sjansene vi hadde, men to mål er veldig bra, sier Rahimian.

Satser på en av de øverste plassene på tabellen

Etter pause var det et minst like våkent og tent hitralag på banen, som holder presset oppe.

- Vi vinner de fleste duellene og holder motstanderne borte fra målsjanser, sier Rahimian.

Hitra får inn to mål også i andre omgang. Etter 18 minutter scorer Anne-Lise Kvakland igjen, før Lina Selvåg smeller ballen i nettet fire minutter senere.

- Det var en herlig kamp og en skikkelig lagseier, mener Rahimian.

Kampen endte 4-0 til Hitra. Damelaget har med seg fem 17-årsspillere, som gjør en glitrende innsats. Kattem 2/ Flatås 2 lå som nummer tre på tabellen og Hitra lå som nummer åtte. Etter dagens kamp lander Hitra på en 4. plass.

Neste kamp spilles mot tabellens bunnlag, Støren/ Sokna, som ikke har ett eneste poeng.

- Vi regner med å vinne den kampen og satser på en av de to øverste plassene på tabellen, sier Rahimian.