Fotball herrer 5.divisjon

Nidaros - Frøya: 4-1

Fredag kveld møtte Frøya fotballklubb Nidaros på bortebane. Første omgang startet sterkt mellom to jevngode lag. Frøya gikk først opp i ledelsen ved Kristoffer Gaasø med assist av Tore Furberg. Furberg klarer å spille fri Gaasø fri i bakrommet og da er det ikke lenge før Frøya ligger foran på tavla.

Nidaros kontrer fem minutter senere og lagene går av banen med 1-1 til pause. Andre omgang starter Frøya sterkt, har noen sjanser, men klarer ikke å sette dem bak keeper.  Nidaros klarer til slutt å skåre etter rundt 70 minutter spilt. Hjemmelaget setter to raske og går i ledelsen 3-1. Frøya prøver å sette inn et ekstra gir og satser alt fremover. Dette skulle bli skjebnesvangert da Nidaros punkterer kampen ved å skåre ett til. Sluttresultatet blir 4-1 til Nidaros.

- Vi hadde en grei første omgang, men vi har noen problemer ut i andre omgang, medgir trener Martin Berge.