Fotball 4. divisjon herrer

Meldal - Hitra: 7-4

Hitra startet bortekampen mot Meldal torsdag kveld akkurat slik trener Ole Eide ønsket det. Etter første halvtimen ledet da også hitterværingene relativt komfortabelt 0-2. Men så skjedde det noe:

- En ok kamp fra oss de første 30 minuttene. Da leder vi 2-0, men så skjer det en kollektiv svikt. Vi taper nesten alle dueller og blir fraløpt av meldalinger som vil mer enn oss, oppsummerer treneren overfor lokalavisa. Hitterværingene stoppet på fire scoringer, meldalingene pumpet inn hele sju.

- Litt skremmende at vi fortsetter å slippe inn så masse mål på bortebane. Normalt burde det å score 4 mål være nok til å vinne en kamp, men denne gangen er det et fortjent tap, sier Eide.

Kampen var helt ferst da Sindre Kvakland førte Hitra opp i 0-1. Meldal var hissige foran Hitra-målet og hadde hele seks cornere det første kvarteret. Men Hitras forsvar samt keeper Ståle Arntsberg ryddet unna.

Hitra økte ledelsen til 0-2 ved Jan Kelnar, før Meldal reduserte og utlignet og gikk opp i ledelsen 3-2 før pause.

- Hitra må opp noen hakk nå, henger ikke sammen, kan vi lese av live-oppdateringa fra kampen.

Sindre Kvakland og Jan Kelnar scoret ett mål til hver, sistnevnte med et drømmetreff på frispark, som skaffet 5-4. Men det holdt altså ikke mot Meldal, som puttet enda et par mål før kampslutt.

Hitra ligger fortsatt på sjetteplass på tabellen, men med en kamp mer spilt enn Kvik og Orkla2, som kjemper like bak.

Neste kamp for Hitra er lørdag 8.september hjemme mot KIL/Hemne.