Årets talentpris

- Reaksjonssterk og sikker med ballen

Håvard Ulseth Ervik, her flankert av Lena Dromnes (Hitra FK) og Simon Søbstad (SalMar). 

Sport

Håvard Ulseth Ervik fra Frøya FK er tildelt SalMars talentpris. Prisen ble delt ut under en tilstelning i Hitra idrettspark lørdag og består av et diplom og 5.000 kroner.

SalMars talentpris er opprettet for å stimulere unge fotballspillere og lag til videre god innsats på fotballbanene. Med prisen så ønsker man å gi en oppmerksomhet til spillere og lag som utmerker seg med gode ferdigheter, resultater, og som markerer seg med gode holdninger, treningsiver og spilleglede.

Hitra FK og Frøya FK deler begge ut talentpriser i samarbeid med sponsoren SalMar. Her er juryens begrunnelse:Begrunnelse

Årets vinner av talentprisen for gutter i Frøya fotballklubb er en ung keeper som viser et stort potensiale i Frøya FK. Han har tatt store steg fra januar til august. Sikker med ball i beina, reaksjonssterk og hurtig, siste perioden også utviklet kommunikasjon med de andre lagdelene. Spiller fast keeper både på G16 og G19- laget.

Har høy treningsvilje både organisert av klubben og gjennom egentrening. Nysgjerrig og lærevillig, ønsker å utvikle seg selv på hver økt, leter etter detaljer han kan forbedre. Oppsøker selv eksterne tiltak som han kan lære av, for eksempel keeper-Xtra. Spilleren viser gode holdninger med tanke på trening, lagspill, ernæring og andre faktorer som vil hjelpe både han selv og lagene han spiller for i årene framover.

Årets talentpris for gutter går i 2018 til Håvard Ulseth Ervik i Frøya fotballklubb.