Fortsatt fine skimuligheter inni marka

Disse sporene ble kjørt opp mandag kveld.  Foto: Sandstad IL

Sport

Vi nærmer oss midten av mars, men det er fortsatt muligheter til å gå på ski i øyregionen, for den som vil det. Sandstad Idrettslags skigruppe har kjørt opp nye spor langs Engelskmannsveien på Innhitra. Og anleggsgruppa i Hitra IL har kjørt spor over Gammelveien.

Engelskmannsveien starter ved Hamna på Akset.

- Det er fine forhold inni marka, men litt lite snø i starten ved Hamna og på steder med tett vegetasjon rundt/over veien. Vi anbefaler ikke de aller nyeste rennskiene, opplyser skigruppa i Sandstad IL.

Vil du gå Gammelveien, kan du parkere på idrettslagets parkeringsplass ved trafostasjon ved Lakselva.

- Det er fine muligheter for en skitur nå. 12-15 cm nysnø med oppgått skispor. Tørr snø som kan bli våt utover ettermiddagen(?) Herlige forhold, skriver anleggsgruppa i Hitra IL.