Ny trenerduo i damelaget

Trenerveteran: Hitrafotballen mangler noe vesentlig for å henge med i moderne fotball

Disponerer en svært stor spillerstall - stiller to lag

Hitra FK damer 2019: Bak fra venstre: Kent Bjerknes. Terje Jørgensen, Anne-Lise Kvakland, Ingrid Therese Hestnes, Elisabeth Akseth, Mari Selvåg, Therese Samdal, Maren Åsheim, Thea Forslund, Kristina Tøften, Ellinor Støen, Sara Selvåg.Foran f.v Abdennabi El Yamani, Nina Antonsen, Frida Antonsen, Anfal El Yamani , Sara Marnamenuelle, Ida Bjørgan, Linn Mari Lyngvær, Åse Berget, Frida Tøften.Ikke til stede: Maren Einvik, Synnøve Wingan, Lina Selvåg, Ingvill Børø, Oda Skolebekken, Kristina Lund, Victoria Landevaag, Jorid Selvåg, (Thea Arntsen), Malin Ottesen og Frida Tøften. 

Sport

Etter en god avslutning på fjorårssesongen, endte Hitra FKs damer på andreplass, noe som kvalifiserer til 3.divisjonsspill denne sesongen.