Hitradamene sesongdebuterte

- Mildt sagt: et surt tap

Hitra FK damer 2019: Bak fra venstre: Kent Bjerknes. Terje Jørgensen, Anne-Lise Kvakland, Ingrid Therese Hestnes, Elisabeth Akseth, Mari Selvåg, Therese Samdal, Maren Åsheim, Thea Forslund, Kristina Tøften, Ellinor Støen, Sara Selvåg.Foran f.v Abdennabi El Yamani, Nina Antonsen, Frida Antonsen, Anfal El Yamani , Sara Marnamenuelle, Ida Bjørgan, Linn Mari Lyngvær, Åse Berget, Frida Tøften.Ikke til stede: Maren Einvik, Synnøve Wingan, Lina Selvåg, Ingvill Børø, Oda Skolebekken, Kristina Lund, Victoria Landevaag, Jorid Selvåg, (Thea Arntsen), Malin Ottesen og Frida Tøften. 

Sport

Kattem - Hitra FK : 4-3 (2. divisjon kvinner)

- Om det var et surt tap? Ja, det er mildt sagt, sier hitratrener Kent Bjerknes.

For etter å ha havna under med to mål tidlig i første, tok hitterdamene over kampen, og etter to mål fra  Anfal El og ett fra Nina Antonsen hadde Hitra ett stykke ut i andreomgangen tatt over både ledelsen og styringa i kampen.

- Vi hadde bra spill, og styrte kampen. Men så var det det med cornere i mot. Kattem fikk to cornere, og scora etter begge. Også ett av de to første målene deres kom på samme viset, forteller treneren.

- Laget viste bra innsats, og vi føler at dette var en kamp der vi skulle hatt ett poeng, eller kanskje alle tre, sier Kent Bjerknes.