- Legg inn ekstra tid om du skal gjennom Fillan for å rekke en timebestilling, et møte, buss, tog eller fly denne dagen

Sport

I forbindelse med arrangementet Toppidrettsveka, blir bussholdeplassen i Fillan stengt mellom kl 15.00 og 22.00 på torsdag 22.august, opplyser logistikkanvarlig Bror Blichfeldt. I dette tidsrommet må reisende med bussen benytte seg av samlingsplassen for busser i Lervågen, ca 500 m sør for Fillan sentrum.


 

- Alle andre reisende må også påregne trafikkmessige forsinkelser gjennom Fillan denne dagen da hovedveien RV 714 stenges allerede 12.00, og enveiskjørt omkjøring med ledebil innføres. Veiene vil også være totalt stengt i perioder når rulleskiløperne befinner seg i området, sier Blichfeldt. Nærmere info om dette finner du på Hitra kommune og annonser på Hitra-Frøya sine hjemmesider.

- Legg inn ekstra tid om du skal gjennom Fillan for å rekke en timebestilling, et møte, buss, tog eller fly denne dagen, er den klare oppfordringa fra Blichfeldt.


 - Det er NÅ det gjelder. NÅ er det eksamen

Lokal sjef for det store apparatet rundt Toppidrettsveka, Roar Sivertsen, medgir at nervene er spent foran torsdagen.