Liverpool Fotballskole kommer tilbake

Trener Matt Manuel avrunder økta med gruppa si. 

Sport

Liverpool Fotballskole er omreisende i fotballskoler. I fjor var de i Frøya storhall og veiledet unge fotballspillere i teknikk og spilleforståelse. Nå i høst kommer skolen tilbake. Det skjer i høstferien 7.-9. oktober.


Audun og Odd samlet 70 fotballelskere til Champions League-finale

Like god stemning som på Wanda Metropolitano.

 

- Helt fra første møte med trenerne var det ingen tvil om at dette var et helproft opplegg. Vi er derfor glade over å kunne fortelle at påmelding er åpnet i dag, sier Therese S. Sandvik, daglig leder i Frøya Storhall.

Her er reportasje fra fjorårets Liverpool fotballskole:


Liverpool-akademiet

- Det er like arti hver gang


Therese S. Sandvik i Frøya storhall.