I ettermiddag sparkes Toppidrettsveka 2020 i gang

Johannes Høsflot Klæbo  Foto: Toppidrettsveka

Sport

I ettermiddag (tirsdag) er det kickoff-samling for Toppidrettsveka 2020. I Meierisalen på Kystmuseet i Fillan er det samling for alle som har lyst til å bidra til at skisirkuset blir vel gjennomført på Hitra også denne sommeren.

- Kickoff er åpent for alle. Vi trenger både nye og gamle frivillige, sier Roar Sivertsen, som er lokalt ansvarlig for gjennomføring av det store arrangementet, som i år arrangeres torsdag 20. august.


 

 

Roar Sivertsen er lokal sjef for gjennomføringa av Toppidrettsveka på Hitra. 

 

Ved juletider bekreftet Toppidrettsvekas sjef Harald Fladseth at det blir en ny utgave av Toppidrettsveka også på Hitra. 2019-versjonen med langløp på Hitra og sprintutgaver i Aure og Trondheim, fikk svært mange gode tilbakemeldinger, både fra innland og utland.


 

Mange, både lokale og sentrale sponsorer, internasjonalt langrenn, Norges Skiforbund og NRK skal ha ett eller flere ord med i laget når 2020-utgaven skal fastsettes. Nå er det altså helt klart at det blir en ny runde med Toppidrettsveka som også inkluderer Hitra.


 

- Planleggingen er for lengst i gang og målet er å gjøre Toppidrettsveka 2020 enda noen hakk hvassere og enda mer innholdsrikt, skriver Toppidrettsveka på sine hjemmesider.