Værmeldinga er ikke den aller beste for de som skal ha påskeferien ytterst på kysten. Yr.no melder om skiftende vær, der det både onsdag og lørdag (påskeaften) kan blåse liten kuling i øyrekka utenfor Frøya.

Men de mange som legger påsketuren til Mausund vil ha muligheten til inneaktiviteter i både idrettshallen og svømmehallen.

ANDRE TIPS TIL PÅSKEAKTIVITETER? Ta en titt i vår kulturkalender

Påskeaften satser idrettslaget på å gjenta suksessen med cupen de hadde sist jul, og inviterer til påskecup for tremannslag i idrettshuset.

- I jula deltok åtte lag, og jeg håper det blir omtrent den samme deltakelsen nå, også, sier leder i Mausund IL, Joar johansen.

Svømmehallen holder åpen gjennom hele den stille uke, til og med påskeaften. Langfredag blir halve bassenget brukt til aktivitet med såkalt funball.

- Vi har jo sagt at vi skal prøve å holde åpent så mye som mulig i ferier og høytider. Bassanget har vært mye brukt siden vi åpnet det. Nå er det masse folk som har kommet til Mausund allerede, så jeg tror det blir mye folk i bassenget også, sier May Slettun i Mausund IL.

Foto: Hege Rishaug Iversen
Foto: Hege Rishaug Iversen