Fotball herrer 4. divisjon

Søndag 23. oktober , Øra kunstgress Røros

Røros - Hitra FK: 2-1

Rørosingene kriget inn vinnermålet på overtid. I den andre kampen vant Meldal med mange mål. Resultatet er at Hitra FK raser nedover på tabellen etter den svært jevne og dramatiske innspurten på 4.divisjonsavdelinga.

Hitra ender på 6.plass i avdelinga og det er dermed høyst usikkert om laget får bli værende i 4.divisjon til neste år.

På grunn av en omlegging av seriesystemet, rykker ingen lag opp til 3. divisjon. Men de øverste lagene i 4. forblir i divisjonen. Hvor mange lag dette blir, vites ikke eksakt før serieslutt, da det er avhengig av opp- og nedrykk i andre divisjoner og avdelinger også. Men det var på forhånd antatt at tre, fire eller fem av de øverst lagene blir værende i 4. divisjon.

Det er søndag ettermiddag fortsatt usikkerhet rundt om Hitra slår følge med Frøya FK ned i 5. divisjon eller ikke. På Røros svirrer ryktene.

- Det ryktes om en kvalifiseringskamp mot vinneren av kampen Melhus-Brekken, sier Hitras lagledelse.

Få alle detaljene fra kampens høydepunkter i live-oppdateringa i øverste bildet.

Hitra FK kom godt igang på Øra kunstgress, men det er hjemmelaget som tar føringa med en suser av et frispark. Rett i krysset, og Hitra er på hæla. laget manglet sine angrepsvåpen Sindre Kvakland og Slavomir Molar i dagens kamp. Da var det etterhvert Robert Kluciar som tok godt vare på en pasning fra Fredrik Reksen og satte inn 1-1 før pause.

På 1-1 hadde Hitra det nødvendige poenget til å holde Meldal bak seg. Men samtidig kom rapportene om stadig nye Meldal-mål i hjemmekampen mot Gimse og det begynte å bli tett både i poeng-sankinga og når det gjaldt målforskjell.

Men også Røros var sterkt i beit for poeng, og laget ble heiet fram av et entusiastisk hjemmepublikum. På overtid kriger Røros inn 2-1 målet på en corner og vinner på den måten den svært viktige trepoengeren. Tilbake på benken satt naturlig nok Hitra-spillerne tilbake med hengende hoder.

Les om trener Eides reaksjoner og vurderinger på HF+