I morges (fredag 9. september) gikk starten for BEWi Bike on Tour fra Trondheim. Målet er å være framme ved BEWi-fabrikken i Hammarvika ved 17-tida samme ettermiddag.

- Vi er i rute! Vi ankommer til ca kl 17. Vi er på Hitra nå, forteller Trude Brustad i følget til lokalavisa ved 15-tida.

Kreftsaken

- Ved målgangen kommer vi til å stille opp med discjockey, hoppeborg for alle barn, pølsegrilling og mye mer. Området får en scene, telt og målgangsportal. Vi håper naturligvis at så mange som mulig vil komme hit ved målgangen også og ta imot syklistene, sier Christian Larsson, markedskoordinator i BEWi.

Sykkelrittet går til inntekt for kreftsaken.

- Følg oss og Patrik Sjöberg gjennom et fantastisk landskap. Du får en opplevelse for livet, og er samtidig med på å samle inn penger til barnekreftsaken, skrev arrangøren om sykkelrittet i forkant, og presiserer samtidig at dette ikke er en konkurranse.

Den svenske høydehopperen, og tidligere verdensrekordholderen Patrik Sjøberg, deltar i sykkelrittet Foto: Bewi

- BEWi Bike on Tour arrangeres til inntekt for barnekreftsaken og går hånd i hånd med våre kjerneverdier; ansvar, stolthet, stabilitet og kvalitet.  Alle inntekter går uavkortet til saken. Den svenske høydehopperen, og tidligere verdensrekordholderen Patrik Sjøberg, deltar i sykkelrittet, og du inviteres til å være med å gjøre en forskjell. Rittet er ingen konkurranse, men går i rolig tempo slik at alle følger med. Følgebiler sørger for service og mat under rittets gang, og man kan også sende bagasje med bilene, forteller BEWi.

Har du lyst til å delta, så send en epost til christian.larsson@bewi.com. Gjennom tunnelene så blir det transport med bil.

Trude Brustad forteller at det er opprettet et nummer i mobilbetalings-tjensten Vipps der hvem som helst kan bidra med økonomisk støtte.

- Det "vippses" til BEWi Bike on Tour 46975. Vipps så har du gjort en forskjell, sier Brustad.