Fotball damer 4. divisjon

Ranheim - Hitra: 2-2

Hitras damelag spilte fredag bortekamp mot Ranheim og tok med seg ett poeng hjem. Hitra, som har startet sesongen meget overbevisende, beholder dermed tabelledelsen med sine 13 poeng på fem kamper. Men Hitra pustes i nakken av Strindheim, som har scoret hele 30 (!) mål siden laget tapte 3-0 for Hitra for fire serierunder siden.

Hitra-trener Roger Sørensen oppsummerer bortekampen slik:

- Hitra møtte et Ranheim lag som presset kraftig, og Hitra ble hengende etter i alle spillets faser. Ranheim hadde større løpskraft og Hitraspillerne fikk ikke til sitt spill. I 2.omgang tok Hitra mer over og fikk organisert seg bra, duellspillet ble bedre og jentene jobbet hardt for utligning, samt at pasningsspillet ble vesentlig bedret.

Ranheim ledet 2- 1 ved pause og ledelsen var ifølge Sørensen fullt fortjent. Kristine Bøifot reduserte for Hitra etter et fint gjennomspill og alene med keeper plasserte hun ballen vakkert i mål. Etter 75 min spill fikk Hitra sin utligning etter et vakkert skudd fra Anne Lise Kvakland, fra 40 m som gikk i bue over keeper og ned i mål.

- Et flott mål! Totalt sett så må vi være fornøyd med at vi får med oss ett poeng hjem. Ranheim var et godt lag, duellsterk og løpsvillig, men jeg føler vi har en omgang hver, så resultatet er ok, sier Sørensen. Han syns også det er positivt at laget fra og ligge under 2-0 til 2-2.

- Det viser at det er vilje i laget og det er jeg godt fornøyd med. Må berømme Nina Antonsen i dag, hun legger ned et imponerende arbeide på midtbanen i dag, men ros til hele laget for arbeidsmoral og vilje. Gledelig at vi har Elisabeth Willmann tilbake etter skade, hun kom inn i 2.omgang og viste gode takter, sier Sørensen.

Ranheim er på 4. plass på tabellen etter denne kampen.