Fotball treningskamp, Frøya storhall

Frøya - Sandstad/Hitra2: 0-10

Tre-fire uker før seriestart forsøker fotballagene å finne formen. Etter søndagens kamp, sitter nok det ene laget igjen med en følelse av å ha lenger igjen til toppformen enn det andre. For 6.divisjonslaget Sandstad/Hitra2 ga seg ikke før de hadde puttet hele ti goaler i målet til 5. divisjonslaget Frøya.

- Siste gang vi møttes vant Sandstad 4-2. I den kampen stilte Sandstad tilnærmet bare med spillere fra Sandstad. Frøya ønsket revansje på denne kampen og inviterte oss til ny kamp i dag. Til dagens kamp stilte vi med en tropp lik det man stiller til kamp, det vil si vi har med en del spillere fra Hitra, forteller John O. Johansen i Sandstad/Hitra2.

Om timåls-seieren sier han:

- En god gjennomkjøring som viser at man er i noenlunde rute til seriestart.

Johansen forteller at Sandstad er veldig takknemlig for å få komme til Frøya Storhall, da det har vært dårlig med gode treningsforhold utendørs i vinter.

- Disse kampene er gull verdt for oss. Så takk til Frøya som inviterer oss, sier han.

Sandstad/Hitra2 har ny treningskamp mot Hitras juniorlag den 6. april. Den kampen spilles i Hitra idrettspark.

Frøya FK seriestarter i 5. divisjon søndag 22. april hjemme mot KIL/Hemne2. Sandstad/Hitra2 seriestarter i 6. divisjon mandag 16. april borte mot Glimt. Hitra FK seriestarter i 4. divisjon lørdag 14. april borte mot Støren.