Herrelaget har i flere uker vært godt i gang med oppkjøringen til årets sesong. I helga får herrene den første testen på om forarbeidet har vært godt nok, når laget reiser til Tynset.

I løpet av de to sesongene Frøya IL har stilt herrelag, har man gradvis bygget et lag som nå er kommet dit at de har ambisjoner om å hevde seg. En kjernegruppe har holdt treningene i gang gjennom sommeren. Trener Maciej Karpinski forteller at han konturene av et lag som kan hevde seg godt i fjerdedivisjon.

- Vi har mistet noen spillere, men vi har også fått tilbake noen. Blant andre er Robin Norheim på vei tilbake til oss. Vi har en gruppe med spillere som er gode nok til at vi skal kunne etablere oss i øvre del av tabellen, og kanskje kjempe helt i toppen, sa Karpinski til Hitra-Frøya, da vi nylig var i hallen for å avlegge laget et besøkt-

- Gutta er veldig innstilte på å satse. Flere snakker om at de vil gå for opprykk. Og det er veldig artig det som skjer rundt herrelaget. Det er aldri så mye trøkk i hallen her som når herrelaget spiller, noe som vi og spillerne merker. Og i høst tror jeg det skal bli ekstra artig, sier assistenttrener Astrid Fossmo.