Under utdelingen av årets SalMar-priser innen fotballen på Hitra og Frøya, gikk prisen for årets kvinnelige talent i Hitra FK til J17-spiller Kristina Tøften.

Her er juryens begrunnelse:

Som person er hun alltid blid, treningsvillig og god i de fleste idretter. Hun legger alltid ned mye innsats, om det er trening eller kamp.

Som spiller er hun veldig sterk og rask, hun har en enorm fart med ballen i beina og er en stadig trussel mot et hvert forsvar. Hennes hurtighet kombinert med at hun er råsterk og aldri gir opp er kanskje hennes største fordel. Hun kan godt spille over alt på banene, men utnytter nok sine ferdigheter best som angrepsspiller. Får du som forsvarsspiller denne jenta etter deg, kan du like godt sparke ballen til innkast, hun gir seg ikke før hun får tak i ballen. På banen opptrer hun respektfullt ovenfor motspillere, medspillere og dommere. Hun er en glimrende ambassadør for jentefotballen og klubben.

Hun har hatt en stadig stigende positiv utvikling siste år og kan komme så langt hun vil innen fotballen. I tillegg til å være en viktig spiller på J17, bidrar hun også på klubbens J14 og G14-lag.