Til helga braker det løs igjen. Nytt av året er at cupen arrangeres over to dager. Både lørdag og søndag blir det spilt kamper i Frøyahallen

- Det spilles kamper kontinuerlig begge dager. Fra ni om morgenen til seks på kvelden. Når det blåses i fløyta for siste gang søndag kveld har 75 kamper blitt avgjort hallen. Det er historisk, sier leder i Nabeita IL, Evie Kullin.

Rekordmange lag

Kasserer i klubben, June Rise, har vært med i arrangementskomiteen en årrekke. Hun bekrefter at årets cup slår mange rekorder.

- Både antall kamper og antall deltagende lag er rekordmange i år. For øyeblikket er 40 lag påmeldt, men det pleier å komme noen til de siste dagene. Det er duket for fotballfest!, sier Rise.

Småguttene med igjen

Småguttelagene har også blitt innlemmet i kampprogrammet dette året. De har ikke vært med de siste seks årene, men når cupen i år blir strukket over to dager er det igjen blitt mulighet for småguttene, kan Rise fortelle.

Både Kullin og Rise oppfordrer både foreldre, søsken og besteforeldre til å ta seg en tur i Frøyahallen i løpet av helga.