Sandstad-Orkla3: 4-0

Null poeng i 2012, ett poeng i 2013, og tre i 2014 (så langt). Snakk om opptur! I dag satt endelig seieren som Sandstads fotballherrer har spilt så lenge for, da Orkla3 ble sendt hjem med hele 4-0 i protokollen.

- Dette er den første seieren, så målet for sesongen er nådd, sier en godt fornøyd , lagleder og spiller  Jimmy Glørstad etter at "sensasjonen" er et faktum.

Sandstad fikk på plass et 6. divisjonslag i fotball foran 2012-sesongen, for å gi et tilbud for de som liker å spille fotball, men som ikke ønsker eller har anledning til å være med på Hitra FKs satsing høyere opp i divisjonene. Spillerne sjøl og heiagjengen har med humoristisk undertone gjort det til et sesongmål i det hele tatt å hente hjem noen poeng.

Den første sesongen ga laber fangst; null poeng da sesongen var over. Også fjorårssesongen så ut til å ende likedan. Men etter 35 kamper på rad med tap, klarte Sandstad en svært etterlengtet uavgjort i aller siste serierunde, og spillerne dro hjem for å lage fest. Men ennå langt ut i 2014-sesongen var seier bare noe de andre hadde.

Helt til i dag, altså. I årets 16. spillerunde, og den 52. siden laget ble etablert, klarte Sandstad å putte hele fire scoringer bak Orkla3, i tillegg til å holde helt tett bak. Tre mål av Rune Sæther og ett av Pjots Korytkowski sikret Sandstads første seier i moderne tid.

Neste helg er det bortekamp mot Orkanger 2, før årets sesong avsluttes hjemme på Sandstad mot Rindal den 4. oktober.

- Resten av sesongen får vi ta som bonus, sier trener Glørstad