Det var skikkelig "selife"-tid og svært god stemning blant mange unge frøyværinger da Rosenborg-spillerne ankom Sistranda ved 14-tida i dag. Mens de fleste av spillerne ble sendt til mat og hvile, tok stjernespillerne Jonas Svensson og Mushaga Bakenga seg tid til å møte elever fra Sistranda skole. Det er jo MOT til å glede-dagen i dag, og mange fikk nok et lykkelig øyeblikk eller to. I hvert fall de tre jentene som lokalavisa møtte.

- Vi kunne besvimt av lykke! sier Malin Norheim, Synne Eide og Sara Skaget etter at de har fått knipset bilder sammen med Jonas og sender med et "Vi elsker deg, Jonas" på veien.

- Det er helt fantastisk. Jonas er det største forbildet mitt og den flinkeste RBK-spilleren, sier Sara Skaget og venninneflokken er skjønt enige om at de syns det er kjempeartig at Rosenborg har tatt turen for å være med på åpninga av Frøya storhall i kveld. Det samme syns MOT-koordinator på Frøya, Ulrik Ervik.

- Det er fantastisk at de stiller opp slik, det er ikke alle stjernene som ville gjort det, sier Ervik.

Jonas Svensson og Mushaga Bakenga møtte elevene i Frøyahallen (den gamle altså), før hele laget nå sitter til bords ved hotellet. Deretter skal de opp og teste splitter nye Frøya storhall.

Dørene åpnes for publikum klokka 16 og deretter blir det litt ballek mellom RBK-spillerne og unge Frøya-spillere, før A-spillerne må i oppvarming foran kampen mot Frøya/Hitra-laget. I pausen skal Rosenborgs kaptein Mike Jensen stå for utdeling av en MOT-pris.