Jesper Furberg fra NMK Frøya tok hjem 1.plassen i andre runde av Norgescupen i drifting  på Skandinavisk Trafikksenter i Kristiansand sist helg.

- Det ble ei varm og fartsfylt helg med mange tette og spennende "battles", forteller rapporten lokalavisa har fått tilsendt.

Dette er den andre pokalen Jesper Furberg tar denne sesongen. Tidligere i sesongen ble det en 3.plass i 1.runde på Egersund motorsportsenter.

Kim André Svensson  - som også kjører for NMK Frøya -fikk motorproblemer og klarte dessverre ikke å kvalifisere seg i Kristiansand.

Jesper Furberg fra NMK Frøya

Jesper er bror til Markus, som også har imponert på bilbanen denne sesongen. Som lokalavisa tidligere har fortalt, tok Markus Furberg i mai en overraskende 3. plass i GDS. GDS (Gatebil drifts series ) samler alle de beste norske og svenske førerne i en profesjonell driftingserie. Markus kom med i konkurransen på "wild card", overrasket i kvalifiseringa og kjørte inn til tredjeplass.

Jesper og Markus Rabben Furberg Foto: privat

Lokalavisa har tidligere laget et miniportrett av Markus på video. Det kan du se her:

I desember fikk brødrene Jesper og Markus Rabben Furberg fra NMK Frøya sine respektive medaljer under Norsk Bilsports årlige premieutdeling på Clarion Hotel og Congress Oslo. Jesper fikk for fjorårets prestasjoner utdelt medalje for sin  3.plass i R-Drift og Markus for sin 1.plass i Pro Drift, som er klasser i Norgescupen.