Fotball 4.divisjon herrer

Strindheim - Hitra: 6-1

Søndag kveld spilte Hitra mot serieleder Strindheim i Trondheim. Øyværingene startet friskt og gikk opp i ledelsen tidlig med scoring av Jan Kelnar. Hitra har godt tak på hjemmelaget og kommer til noen gode sjanser. Stemningen er høy når Hitra går av banen med 0-1 til pause.

- Innsatsen var på topp. Vi leverer en bra første omgang, forteller trener Ole Eide. Han innrømmer at med litt flaks og godt keeperspill har de klart seg bra i første omgang.

Hitra går sterkt ut i andre omgang og har flere nestensjanser, men laget finner ikke nettmaskene. Fem minutter ut i omgangen får Strindheim et frispark og da er utligningen et faktum. Hitra gir ikke opp av den grunn og henger godt med videre ut i andre omgang.

- De fikk et billig straffespark og da ble det vanskelig, forteller Eide videre. Etter det så er det mange slitne bein. Guttene fra øyriket går tom og henger ikke med på notene.

- Vi møtte det som er det beste laget i divisjonen i dag, de har en større stall og litt mer å plukke i, kommenterer Eide.

Etter sytti spilte minutter et det slutt på kreftene i Hitra-laget og Strindheim får fritt spillerom, og baklengsmålene kommer i tur og orden. Når kampen blåses av så står det 6-1 til hjemmelaget.

- Jeg er fornøyd med innsatsen til gutta i dag og veldig fornøyd med de første 60 minuttene av kampen, avslutter Eide.

Les alle detaljene fra kampen i live-oppdateringa her