Eli Kristin Fredagsvik og Ingrid Kristiansen i Frøya IL Håndball blir hedret som Frøyas ildsjeler under Idrettens Hederskveld 2016.

Selv om begrunnelsen fra Frøya idrettsråd ennå ikke er ferdigskrevet, er det liten tvil om at mange nikker anerkjennende til at nettopp disse damene får hedersbevisninga fra Frøya i år. Både Fredagsvik og Kristiansen har i en årrekke stått på for å videreutvikle det gode håndballmiljøet i Frøya Idrettslag.

- Hva er en ildsjel? De som gjør den lille forskjellen og gjør det lille ekstra. De som ofte er pådrivere og aldri gir opp å få til ting. De som ofte er vanskelige å få takket på en ordentlig måte fordi de skyr rampelyset, skriver Sør-Trøndelag idrettskrets om den årlige feiringa av lokale ildsjeler. Sør-Trøndelag Idrettskrets består av 26 kommuner og de aller fleste har nå sine ildsjel-tildelinger klare. Idrettens hederskveld arrangeres i år fredag 7.oktober med prisutdeling og festmiddag i Trondheim.

Snillfjords ildsjel

Peggy Marit Krogh fra Krokstadøra IL er Snillfjords ildsjel. Dette skriver Snillfjord idrettsråd om sin ildsjel:

"Peggy Marit er lik frivillig arbeid. Frivilligheten har gitt mange år i styret i idrettslaget. I idrettslaget har hun har arbeidet med planlegging, arrangementer og aktiviteter. Svømming, badevaktkurs, skitrim, idrettsskole, trimløp og skihytta. Peggy Marit er et ja-menneske som alltid er positiv, engasjerende, inkluderende og kreativ. Hun tar på seg ansvar og er en viktig bidragsyter for at idrettslaget skaper gode og fine aktiviteter for barn og unge."