KIL/HEMNE 2 - HITRA FK: 3-4

Hitra FK fortsetter å imponere i 4.divisjon. Mandagkveldens kamp borte mot KIL/Hemne ble uvanlig spennende. Hitra tok ledelsen 0-3, og alt så ut til å gå Hitras vei.

Men heimelaget kom fryktelig tilbake. Først kom reduseringen til 1-3, et resultat som sto seg en stund. Deretter kom det to raske KIL/Hemnemål - og  dermed 3-3. Hitra ville imidlertid ikke gi seg med dette, og rett før slutt dukket Endre Antonsen opp og sikret tre nye poeng etter et flott angrep.

De tre første målene ble scoret av Robert Kluciar, Eirik Jørgensen og Sindre Kvakland.

Formlaget

Med seieren over KIL/Hemne er Hitra FK ubseiret de siste sju kampene - og seks av disse har endt med seier. Dette har plassert Hitra på en fin 6.plass på tabellen, og 4.divisjonskontrakten er allerede sikret for Hitra som i fjor spilte i 5.divisjon.

Trener Ola Vigdal er naturlig nok svært fornøyd.

– Dette var en viktig kamp for oss, og det er klart vi ble smånervøse da heimelaget startet opphentinga. Men denne gang vippet kampen heldigvis i vår favør, oppsummerer treneren.

Vigdal mener det er flere grunner til at Hitra har spilt så godt i høst.

– Flere av spillerne har kommet i form. I tillegg har lagt om formasjonen til 4-4-2, noe som ser ut til å passe oss godt, mener treneren.

Som et siste punkt trekker han fram juniorspillerne. – Vi har noen flotte juniorspillere som har gitt laget et fint løft. Alt dette har bidratt til at målsettingen om å berge plassen allerede er nådd, sier Ola Vigdal.

SE TABELLEN HER