- Vi gleder oss til å komme til Hitra og håper mange folk i alle aldre benytter anledningen til å få med seg den publikumsvennlige showopplevelsen som wrestling er, sier Erik Isaksen.

Isaksen, som har kallenavnet “Ikonet”, startet wrestlingkarrieren i England i 1996. Han brakte wrestling hjem til Norge på slutten av 1990-tallet og har opp gjennom årene hatt flere hundre kamper både i Norge og internasjonalt og er dessuten aktiv som instruktør, showarrangør og Eurosport-kommentator. Han er primus motor i Norsk eliteWRESTLING som kommer til Hitra.

Publkumsvennlig

Når wrestlerne inntar wrestlingringen i sentrum, er knall og fall, utrolige stunts, drama og humor noen av ingrediensene. Publikum oppfordres til å heie og bue, juble og applaudere.

Det er denne sammensetningen – av sport, show og publikumsinteraksjon - som skaper den spesielle, unike atmosfæren på wrestlingshow, forklarer Isaksen.

Varierte kamper

Showet på Hitra kommer til å bestå av flere spennende og varierte kamper med noen av av de beste og mest fargerike wrestlerne i Norge. To av de fargerike publikumsfavorittene er superhelten Kaptein Knoke og den mildt sagt sprø klovnen Klin Kokos.

Den tidligere rugbyspilleren Ryan Howard vokste opp i Australia, og han legger ikke skjul på sin forkjærlighet for landet “down under”.

“Ikonet” Erik Isaksen vant mestertittelen i Norsk eliteWRESTLING under et arrangement i Østfold tidligere i år, og i hovedkampen på Sommer-Fillan skal han sette tittelen på spill mot det høytflyvende tenåringstalentet Turbo. Med sin energiske wrestlingstil og publikumsfrieri, kommer nok Turbo til å være en av wrestlerne som spesielt de yngre tilskuerne kommer til å heie på. Kommer Turbo til å forlate Hitra som ny mester? En ting som er sikkert, er at publikum kan vente seg spenning fra begynnelse til slutt.

Etter showet blir det mulig å treffe noen av wrestlerne, spesielt for at de yngste publikummerne skal få mulighet til å ta bilder sammen med wrestlerne og få autografer.

Wrestlingshowet vises under Sommer-Fillan på Hitra lørdag 26. juli.

[M1]