Sør-Trøndelag Idrettskrets består av 26 kommuner, alle disse har nå sin vinner av ildsjel-prisen klar. Juryen i Frøya idrettsråd peker på June Lena Rise i Nabeita IL som årets idrettslige ildsjel i Frøya.

Begrunnelse fra idrettsrådet kommer senere, forteller idrettskretsen. Men lokalavisa vet at June Lena er høyt verdsatt i idrettsmiljøet i og rundt Nabeita IL for sin mangeårige innsats. Både som organisator i fotballcupen Nabeita Cup og som lagleder.

Prisutdelingen sammen med de andre kommunenes ildsjel-vinnere vil foregå fredag 6.oktober på Radisson Blu Royal Garden i Trondheim. Deretter blir det festmiddag for ildsjelene på Scandic Nidelven.

- Hva er en Ildsjel? De som gjør den lille forskjellen og gjør det lille ekstra. De som ofte er pådrivere og aldri gir opp å få til ting. De som ofte er vanskelige å få takket på en ordentlig måte fordi de skyr rampelyset, forteller Sør-trøndelag idrettskrets.

Hvert idrettsråd rundt om i idrettskretsen peker ut sin kandidat . Kandidatene kan være enkeltpersoner, grupper, lag og andre varianter.