Sandstad/Hitra2 tok onsdag kveld imot topplaget Orkanger2 til kamp i 6 divisjon på Sandstad gressbane. Med fire strake seire var Orkanger2 ubeseiret før kveldens kamp.

Sandstad/Hitra2 var det førende laget gjennom hele kampen, men ble straffet hardt når de selv misset på flere store sjanser. Orkanger hadde 4 avslutninger i 1 omgang hvor 3 gikk i mål.

Til tross for at Sandstad/Hitra2 lå under 3-0 til pause dominerte de fortsatt banespillet i 2. omgang. Orkanger ble liggende med hele laget på egen banehalvdel i store deler av omgangen.

Sandstad/Hitra 2 reduserte til 3-1  med målscorer Rune Akseth. Hjemmelaget hadde flere muligheter til å score utover i 2. omgangen, men kampen ebbet ut med 3-1 seier til et heldig og lykkelig Orkanger2 som nå står med full pott etter 5 serierunder.

Sandstad/Hitra2 nå må gjøre seg klare til ny kamp og lokaloppgjør borte mot Mausund på søndag