FRØYA FK - KIL/HEMNE: 1-1

Frøya lå under i sytti minutter av dagens kamp. Med ti minutter igjen fikk Jøran Adolfsen endelig hull på byllen for heimelaget, da han utlignet med et skudd fra like utenfor 16-meteren. Men det var ikke gleden over å ha berget ett poeng som preget Jøran og de andre spillerne etter kampslutt.

- Dette var kjedelig, sier Jøran Adolfsen

- Vi hadde jo hele spillet, i alle fall i andreomgangen. Men vi mangler en som kan avslutte, sier mannen som stod for den eneste frøyaavslutningen som havnet i nota.

Det samme sier trener Ketil Fjæran:

- Det er bra de første to-tredelene. Men det er foran mål det skorter. Vi mangler målscoreren, sier treneren, som tror at den gamle målkongen Karl Harald Måsøval kune ha avgjort til Frøyas fordel i en slik kamp.

Måsøval har nemlig gjort comeback på andrelaget, og ville vært aktuell for dagens kamp om han ikke hadde pådratt seg en strekk i andrelagskampen på lørdag.

Frøya fikk en skikkelig kalldusj i starten på kampen, da et skudd fra bortelaget gikk i en frøyaspiller, skiftet retning, og havnet i målet bak en utfintet Eirik Fredagsvik.

Frøya sleit lenge med å komme inn i spillet, og først etter at de hadde satt inn Aqqalu Lyberth midtveis i førsteomgangen fikk de mer kontroll på midtbanen og kunne begynne å styre spillet. Og Aqqalu ble den dominerende spilleren ut kampen.

Andreomgangen ble enveiskjøring mot KIL/Hemne-målet. Frøya hadde god kontroll bak, og bygde opp fine angrep. Men kombinasjonen av godt forsvarspill fra bortelaget og mangelen på gode avslutninger fra Frøya, gjorde at det så mørkt ut for at heimelaget i hele tatt skulle få inn ett mål.

Men med Jøran Adolksens forløsende skudd ble det skapt håp om at Frøya skulle klare å ta alle tre poengene. Men KIL/Hemne stod i mot, og hadde noen kontringer på tampen som lett kunne ha frarøvet Frøya det ene poenget. Likevel: i dag var det litt småsurt å bare klare uavgjort.

Frøya stilte med fire juniorspillere, og blant dem var det den aller yngste, 15-år gamle Ulrik Vikan som utmerket seg mest.

FRØYAS TRE BESTE:

¤¤¤ Aqqalu Lyberth

¤¤ Jøran Adolfsen

¤ Ulrik Vikan