6.divisjon menn

Astor 2 - Sandstad/Hitra 2: 4-2

Mandag var det duket for toppoppgjør i 6. divisjon mellom Sandstad/Hitra2 og Astor2 med Johannes Høsflot Klæbo i spissen. Nettopp Klæbo - mer kjent for sine skiferdigheter enn fotballkarriere - skulle komme i fokus. På stadige løp fra sin midtbaneposisjon kom han til to muligheter i 1.omgang, og dermed sto det  2-0 sto det til Astor.

Etter dette hevet Sandstad/Hitra2 seg betraktelige og Endre Antonsen reduserte til 2-1 like før pause.

Sandstad/Hitra2

I andre omgang var det et helt annet Sandstad/Hitra2 på banen og man var fullt på høyde med hjemmelaget. 2-2 kom ved Martin Lervik på en flott heading.

Etter dette sto kampen og vippet, men Astor fikk igjen et mål og ledet 3-2. Hitterværingene kjørte på for utligning, men store sjanser ble spolert. Bl.a. var spillerne flere ganger alene med keeper, men skudd og headinger gikk utenfor. På overtid reddet Astor på sin egen målstrek. Og som det ofte går når man kjører frem alle for å utligne, kommer en kontring og dermed 4-2 tre minutter på overtid.

- Alt i alt en bra kamp som vi føler vi skulle hatt med oss poeng i, men når man ikke scorer nok mål så holder det ikke, oppsummerer lagleder for Sandstad/Hitra 2, John Olav Johansen.

- Ufint spill

Han mener kampen vil også bli husket for Astor 2 sitt ufine spill.

- I samtlige 90 minutter driver de på med nedsparkinger, etterslenger, dyttinger, kjefting, uthaling av tid. Heldigvis ble ikke våre gutter med på dette, men frustrasjon over spillet og dagens dommer som lot alt gå bygget seg opp utover i kampen. Men vi holdt oss rolig ut kampen, forteller Johansen.

Tilskuerne fulgte spent med på toppoppgjøret.

Uten garderobe

Svette gutter måtte sette seg i bilen for tur hjem etter kampen da Astor ikke klarte å stille garderobe hverken før eller etter kampen. "Vi har leid banen så dokk får ordne garderobe sjøl», var beskjeden hitterværingene fikk, i følge John Olav Johansen.

Roger Olsen hang på som et slips.

"Du hæng på som et slips»

Et muntert innslag i kampen var mellom to spillere som la ned noen kilometer med løping, Roger Olsen og Johannes H. Klæbo. Etter noen heftige dueller kommer Klæbo med følgende kommentar til Roger:  «Du hæng på som et slips».