Luis Suarez tre biteepisode vekker strek avsky hos RBK-spillerne, som er på fotballskole på Frøya. At de har trent og jobbet med barn, gjør hendelsen ekstra viktig å ta avstand fra.

- Biting er noe som knapt nok hører barnehagen til, og selv ikke der. VI får håpe han skjerper seg, selv om dette ikke er første gangen han er i problemer, sier RBK-kaptein Tore Reginiussen til lokalavisa Hitra-Frøya.

- Kan være ferdig

Aleksander Søderlund er Liverpool-fan, men tror spissen kan være ferdig i klubben

- Han kan bli sparket ut nå, men jeg håper vi får noe penger for han i hvert fall. Det er trist for Liverpoolfans som meg nå.

- Bør bruke munnkurv

Morten Gamst Pedersen har flere år bak seg som Premier League-spiller for Blackburn, før han havet i RBK denne sesongen.

- Han får begynne å spille med tannbeskytter eller munnkurv, sier Pedersen litt oppgitt, men med glimt i øyet.

- Det er kjedelig at slike ting skjer og tar fokus bort fra fotball VM som har vært fantastisk så langt, legger han til.

- Må behandle hver sak for seg

- Det så ikke bra ut. Han får nok en lengre utestengelse fra VM og kanskje Liverpool også, men det får FIFA bestemme, sier RBK-trener Per Joar Hansen.

- Dere har hatt en del vanskelige episoder hos RBK i år med Nikki Bille, og seneste Stefan Strandberg som ikke ville spille en kamp. Hvordan takler man slike hendelser?

- Man må bare behandle hver sak for seg og bruke sunt folkevett. Det skjer alltid noe i klubber, så man må bare takle det best mulig og gå videre.

- Gikk dere for fort ut med kritikk mot Strandberg?

- Det var en sak med flere sider, men vi har snakket ut med Stefan og gått videre, så det er ingen problem.

- Hva er status for Strandberg framover? Er han ferdig i klubben eller med i planene videre?

- Jeg forholder meg til at han har kontrakt til det motsatte er bevist, svarer Hansen.

- Synd Suarez skal ta fokus bort fra et flott VM, mener Gamsten.