Fotball herrer 4. divisjon, Frøya idrettspark

Frøya FK - Kvik: 2-0 (1-0)

Frøya sendte fredag kveld serieleder Kvik hjem med årets første tap og 0-2 i bagasjen. Og Frøya sjøl klatrer opp på tredjeplass på tabellen, kun tre poeng bak Kvik (som har en kamp mer spilt).

- Glimrende gjennomført kamp av Frøya, desidert årsbeste! Full kontroll gjennom 90 minutt, oppsummerte sportslig leder Stig Halvorsen, som førte ordet under live-oppdateringa fra kampen her på lokalavisa Hitra-Frøya.

Les hele kamprapporten her.

Trener Ketil Fjæran er også veldig godt fornøyd med at laget vant over serielederen, men skulle gjerne sett at gutta var mer offensive.

- Vi spiller defensivt og trygt og scorer på de sjansene vi har, mer er det egentlig ikke å si, sier Fjæran til lokalavisa etter kampslutt.

1. omgang ble akkurat så jevn og spennende som antatt på forhånd. Det var til slutt Ollè Ollè som fikk hjemmelagets supportere til å slippe jubelen løs, men det var først etter rundt 40 spilte minutter.

- Vi vinner ballen midt på banen, Ollè har sneke sæ inn fra kant og i mellomrommet, fra 20 meter så lime han den ballen ned i hjørnet! Bra prestasjon, kommenterte Halvorsen i etterkant.

Andre omgang starter med en dobbeltsjanse til Kvik, men Frøya-keeper Christian Sande tar begge. Men snart vinner Jørgen U. Karlsen, sender ballen til Robin Norheim som triller ballen i nettet og sikret Frøya et godt overtak på motstanderne.

Siden Frøya hadde en dårlig erfaring sist helg der laget ledet mot slutten, men likevel "presterte" å tape, var flere spente på om det ville holde i sluttminuttene. Men Frøya rodde det i land, og var faktisk også nære 3-0.

Tøffe taklinger fra begge lagene
Ollè Ollè