Fotball herrer 4. divisjon

Hitra FK - Orkla2: 2-1

Det ble spilt en jevn kamp mellom Hitra FK og Orkla 2 i Hitra idrettspark andre pinsedag. Begge lagene hadde flere sjanser, men det var ikke før Jan Kelnar kom på banen at det ble scoret et mål like før pause.

- Guttene gjør en imponerende innsats, de jobber hele tiden og går inn i alle duellene, sier trener Ole Eide fornøyd.

Ni minutter ut i andre omgang scoret Orkla sitt første og eneste mål. Orklaspilleren kommer seg igjennom Hitra FK sitt forsvar og scorer fra åtte meter med en ball keeper Ståle Arntsberg ikke har mulighet til å ta.

- Ståle spiller en kjempekamp og gjorde blant annet en svært viktig redning i første omgang, mener Eide.

Andersen var for god til å bli tatt av banen

Halvveis inn i andre omgang ser vi et praktsamspill av Johan Slåttavik Andersen og Sindre Sætherbø Kvakland. Andersen drar seg forbi motspillerne og sentrer en flott pasning til Kvakland, som setter ballen i mål.

- Johan spilte så godt i dag at jeg ikke kunne ta han av banen, forteller Eide.

Andresen begynte på benken og skulle bare steppe inn en liten stund for en medspiller på banen, men der ble han værende.

- Det var ikke meningen at han skulle utpå så tidlig, men jeg kunne rett og slett ikke ta han inn igjen.

Les alle detaljene fra kampen fra live-oppdateringa

Resultatet ble 2-1 i favør Hitra FK og seieren gjorde at Hitra hoppet fra en 7. plass til en 4. plass på tabellen. Neste kamp spilles mot Strindheim, som ligger på toppen av tabellen, førstkommende søndag.

- Det kommer til å bli en veldig tøff kamp, men vi satser på å plukke med oss noen poeng, sier Eide.

Lokalavisa Hitra-Frøya presenterer seniorspillerne på Hitra FK dame/herre og Frøya FK. Les disse sakene i lenkene nedenfor: