Marine Harvest har hver søndag iflere år, hatt fotballtrening inne i Hitrahallen. Etter at kunstgresset kom påplass flyttet de disse treningene fra Hitrahallen og ned på den flotte nyeidrettsparken. Marine Harvest har alltid hatt åpnetreninger og etter hvert kom også flere enn de ansatte til fotballtrening i regiav oppdrettsbedriften.

- Etter kontakt med noen av vårenye landsmenn som jobber på Rema, fikk de også invitasjon til å komme påtreningen. De spurte videre om flere kunnekomme, noe vi selvsagt sa ja til. Etter dette har denne treningen blitt ethøydepunkt i uka for mange av de som deltar, sier Nina Larsen ved MarineHarvest Ulvan.

På det meste trente hele 36spillere i en blanding fra bade Hitra Kommune, Hitra-Mottak, Lerøy, Salmar ogsist men ikke minst Marine Harvest, for å nevne noen.

- Her er det ikke mye alvor og latteren sitter løst, selv om detnoen ganger kan komme heftige taklinger med påfølgende gloser, sier Larsen.

Sist søndag ville Marine Harvestgjøre litt ekstra stas på sine treningsfeller som et tegn på godt oppmøte.Derfor var det mye oransje å se nede på Hitra idrettspark da de treningsgladesammen stilte opp til enormt lagbilde.

- Vi er glade for at vi sammen kan gi et treningstilbud til fleregrupper i samfunnet og vårt overordnede mål med treningen som er ” Kom i formog ha det gøy sammen på banen” kommer godt til syne I det enorme oransjelagbildet, sier administrasjonsassistent ved Marine Harvest, Nina Larsen.