Hitra Anleggsservice mot Hitramat var bare en av mange kamper som pågikk i dag under sponsorcupen til Hitra FK. Men vil nok huskes ekstra godt for en spesiell hendelse.

Anleggservicen ligger under 1-0, da Hitra FK-spiller Sindre Kvakland bestemmer seg for å klemme til.

- Åhhh shit, utbryter Sten Peder Hjertås og Ann-Kristin Glørstad synkront i det et prosjektil smeller rett igjennom kioskvinduet.

Så fort at undertegnede knapt rakk å løfte kameraet opp. Så høyt at det høres ut som om Dovrefjellet har falt.

Så begynner alle å hylflire.

- Skal godt gjøres å toppe det

Ann-Kristin Glørstad og Sten Peder Hjertås humret godt av Kvaklands skremmeskudd. Til venstre er ikke-spillende trener. Foto: Rune Eian.

- Haha, det skal godt gjøres å toppe det skuddet der, er den umiddelbare reaksjonen til de to lagkammeratene.

To sekunder etterpå flyger det en ball rett over hodene til oss alle, med ukjent avsender denne gangen.

Heldigvis smeller det ikke rundt oss like mye etterpå, før Kvakland litt senere viser at han har fått fininnstilt siktet sitt. På kort tid snur han hele kampen til 2-1 etter to velplasserte skudd og fløyta blåses.

Da fant lokalavisa ut at det er trygt å sjekke om det gikk bra med to damene inne i kiosken, uten frykt for liv og helse på vei dit.

- Skulle tro det var jul som vi vaska

Det gikk heldigvis bra med både Kari Beate Nilsen og Nina Larsen, selv om safta fikk ta støyten. De to tøffe damene hadde uannsett fylt opp nye mugger med saft til spillerne. Foto: Rune Eian.

- Jeg rakk ikke se noe før ballen traff meg, men det gjorde ikke noe vondt. Men det er en risikosport å stå her, for saftmuggen havna på gulvet, ler Kari Beate Nilsen.

- Ja, det ble saft i alt av listverk her, så man skulle jo tro det var jul som vi har vaska nå, humrer Nina Larsen.