Cecilie Gotaas Johnsen (46) erstatter mangeårig styreleder Ivar Koteng. Gotaas er både tidligere proffsyklist og fotballspiller. Hun har blant annet tre cupmesterskap for Trondheims-Ørn.

Johnsen var valgkomiteens kandidat og fikk 704 stemmer Benkeforslaget på Tore Strømøy nådde ikke opp. Strømøy fikk 61 stemmer.

Forslaget om å utsette avstemningen om å fusjonere herre- og kvinneavdelingen falt. Dermed ble det stemt over om det skulle bli fusjon, og der oppådde styret mer enn 2/3 av stemmene som krevdes. Dermed fusjoneres avdelingene, og Rosenborg er en én klubb for både menn og kvinner fra 1. januar 2023.

Cecilie Gotaas Johnsen Foto: Terje Bendiksby / NTB

Stilte som motkandidat

I februar ble det kjent at Gotaas Johnsen ble innstilt som valgkomiteens lederkandidat i klubben. Et par dager senere ble det klart at det ville komme benkeforslag på TV-profilen Strømøy fra Frøya

– Tore Strømøy er rett mann, sa forretningsmann og RBK-medlem Frithjof Riis til NRK.

– RBK trenger nye tanker og ny vind i seilene. Vi må tilbake til det klubben var kjent for. Tore har gode ideer og en god tankegang. Han kan klare å få entusiasmen tilbake i klubben, utdypte han.

Strømøy bekrefter selv at han takker ja til benkeforslaget. Onsdag kveld gikk Riis på talerstolen i årsmøtet og lanserte Strømøy. Men avstemminga viste altså klart flertall for Gotaas Johnsen.