Ole Magnus Strand, Runar Scheie, Tina Marita Kværnø, Kim Aleksander Kværnø og Runar Klungervik er alle tatt ut til MN for juniorer i Sandane førstkommende helg.

Ifølge resultatene på landsbasis den siste tiden har flere av våre utøvere medaljesjanser.

Nye løftere

Det gror bra i vektløftermiljøet for tiden. Siden januar har vekt-løfterklubben jobbet med fem nye utøvere og det ser ut som de trives veldig bra. De gjennomfører nå en intern vektløfterskole som skal avsluttes med et mesterskap før sommerferien.

Vektløfterestevne

Hitra Vektløfterklubb arrangerte vektløfterstevne onsdag 15. april. 14 utøvere var påmeldt derav en jente, en seniorløfter, to juniorer og 11 ungdomsløftere i forskjellige vektklasser.

Et veldig godt stevne ble gjennomført, veldig mange er i god form og trener veldig for tiden. Flere av utøverne viste veldig god framgang resultatmessig. Vi vil spesielt trekke frem Eddy Knutshaug som på dette stevnet forbedret sin resultater med 6 kg og endte opp med 207 poeng.

I klassen for seniorer har vi Mats Herø som også er i veldig godt driv for tiden. Mats løfter i 105 kg-klassen og endte denne gangen opp med 220 kg til sammen og 238,8 poeng noe som er årsbeste for Mats.

Tina Marita Kværnø har også kommet tilbake i god form etter armbrudd i vinter. Tina Marita hevder seg meget godt blant jentene i sin klasse. Dette stevnet ble hun belønnet med nok en kretsrekord, denne gangen i støt i 53 kg klassen for ungdom (50 kg).

I 56- og 62 kg-klassen for ungdom ble det en intern konkurranse mellom Runar Scheie og Kim Aleksander Kværnø, og denne gangen ble det Kim Aleksander som trakk det lengste strået med til sammen 224 poeng, pga. lavere kroppsvekt, etter at de begge endte opp med 137 kg til sammen i rykk og støt

Gruppebilde fra siste vektløfterstevne