Rundt 670 var påmeldt til sykkelrittet Tour de Frøya lørdag Det var færre enn i fjor da det var rekorddeltakelse med over 900 deltakere, men til gjengjeld har det aldri vært så mange i målområdet som i år.

Rittet har en racerklasse, en offroadklasse og en mosjonsklasse. I fjorårets løp endte Odin Rømuld på en andreplass med tiden 1:03:36.

- Jeg hadde ingen forhåpninger om å vinne i år. Jeg var usikker på om jeg i det heletatt skulle stille fordi jeg har trent lite grunnet sykdom, forteller han.

Han kjempet om førsteplassen sammen med Anders Oddli fra Ottestad IL. Rømuld syklet på 1:00:18 for Lerøy Midt, og Oddli var bare sekundet bak.

Oddli er landeveis- og banesyklist og tok i februar i fjor hele 6 NM-gull i banesykling under norgesmesterskapet i Odense.

Rømuld mener Anders var en tøff motstander og at det var den første mila som var tyngst. Derfor var det ekstra gøy å vinne.

- Det er vel ingenting som er så moro som å vinne på hjemmebane, sier Rømuld.

Vinner av racerklassen, Odin Rømuld og vinneren av offroadklassen Gaute Moen.

Bankett i kveld

Beste kvinne i racerklassen ble Gro Hege Viberg som syklet for CK Viktoria på tiden 1:07:19.

I Offroadklassen var den mannlige vinneren Gaute Moen fra Trollheimen SK som syklet på 1:09:54. Hege Moen fra Heimdal Bolig vant kvinneklassen med tiden 1:19:44.

I kveld skal det være bankett på Hotell Frøya der blant annet beste frøyværing vil bli kåret og vandrepokalen blir sendt videre.